Släktträff!

Igår kväll gjorde jag något riktigt kul: jag var och hälsade på Kreons närmaste familj skulle man kunna säga :).

I själva verket var det bara pappa Don Romantic som fattades 🙂 men annars fick jag träffa både mamma Medea (18) och samtliga syskon, fuxgossen Helios (3) och fölissyrran Nike.

Det var roligt att se att Medea, som är ett rent fullblod och brun som Kreon hade samma ”look” som han, blicken var densamma även om morsan är mycket mindre (163) än sonen.

Både syster och bror var väldigt sociala och inte alls ”fullblods-nätta” utan som Kreon, mer halvblodslika (alla har olika pappor).

Archie fick aldrig några syskon då hans mamma avlivades när han var liten och han var hennes första avkomma, Decima hade säkert 6-7 helsyskon om inte fler då hennes uppfödare även ägde hingsten Zephyr som var hennes pappa.

Något av syskonen var rena Dessan-kopian medan andra hade helt annan färg och utseende (en var skimmel tex minns jag) men det var himla roligt att se dom precis som att få träffa Kreons släkt!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>