Veckans äckelvarning!

Har man hund och/ eller häst tycker jag att man blir ganska härdad och tåler att se både det ena och det andra utan att börja ulka och må illa.

Själv har jag aldrig varit speciellt äckelmagad men något jag såg härom dagen fick mig faktiskt att känna ett lätt illamående:

När jag gick med Soya i närheten av en skola kom hon plötsligt med något i munnen och jag insåg till min fasa att det var…..en använd tampong!!!!! Uärk!!!!!

När jag berättade om detta på jobbet fick jag höra något nästan lika äckligt; en arbetskamrat har en vän som jobbar i klädbutik och även där hittas ibland använda bindor och tamponger i byxfickorna till kläder folk provat.

Ja….vad säger man?!?!?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Jag är verkligen inte äckelmagad — trodde jag, tills jag läste ditt inlägg: Vad?!?! En (använd, dessutom) tampong?!?!

    Om jag inte hade vetat bättre hade jag trott att du skämtat…

    Ärligt talat, hade det varit jag hade jag nog.., nog.., tja det kan vara hårfint mellan att SVIMMA och att DÖ – i min värld!

    Big ”pahjueeekah” (fin översättning för diverse ulkanden), åtminstone!

    /M.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    M:
     
    Det VAR uräckligt, ingen tvekan om saken och det var nog för att förhindra från att jag spydde rakt upp och ner som jag förträngde hela händelsen 2 sekunder efter att det hade hänt och inte kom ihåg den förrän flera dagar senare.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>