Fredag- buuuhuuu….snart tar dom slut….

…..semesterdagarna för den här gången.

Men än återstår några lediga vardagar innan jul och idag har jag avverkat en av dom.

Knäpp som jag är (enligt de som tycker om att sova i alla fall) steg jag upp strax efter 5 då jag skulle träffa NN på morgonen.

Redan på väg upp till ridhuset kände jag att gårdagens ”elektricitet”/ spändhet/ överskottsenergi eller vad det nu var var borta och Kreon var mer sitt vanliga pigga men inte ”på tårna” jag.

Det enda som var lite trist var att den otroliga lätthet som blev en av gårdagens konsekvenser av elektriciteten var borta, även i detta sammanhang var Kreon sig mer lik och det räcker bra ”for now”.

För igår blev han ju också inte bara ”lätt” i rörelserna, även kontakten med tyglarna blev stundtals för lätt (läs: gossen ”knäppte av” och blev för ihopkurad i formen).

Hur som haver var jag nöjd efter dagens pass och Kreon verkade också nöjd med sig själv och de klappar han fick.

Väl hemma hade klockan nästan hunnit bli 9 men eftersom Soya inte vurmar för promenader i gryningen så låg hon fortfarande och sov och steg inte upp förrän jag ropade på henne.

Vi fick oss en nästan en timme lång cykeltur där vi utforskade mer eller mindre varenda grusväg i närområdet och det blev många stopp för lite revirmarkering:).

Lunch, wienersnitzel, avåts på ”Två kockar” och därefter var det dags att handla lite människo och hästföda i respektive affär.

Efter hagintag bestämde jag mig för att besöka en ny-öppnad klädes-outlet i Staffanstorp, både för att ”kolla läget” i största allmänhet och titta efter termobyxor (plagget jag inte kan leva utan vintertid) i synnerhet.

Turen stod mig bi, ett par byxor föll till belåtenhet och för 200:- fick de följa med hem.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Ulrika Arndorw

    Alex o Vilda var där innan oxå. Hittade snygg jacka som han inte köpte. 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>