Tisdag- hoppas, hoppas!

Idag var det träning för NN och vi började med att diskutera ett upplägg som jag hade blivit sååå nöjd med om det går att realisera:
 
NN kommer att gå ut och erbjuda sina elever att hon kommer ner till Skåne ungefär en gång var 14:e dag för att hålla träningar- det som det ”hänger på” är att vi blir ett tillräckligt stort antal för att det ska löna sig för både henne och oss som ska dela på hennes flygbiljett ner.
 
Jag är mycket glad över detta förslag och hoppas nu bara att tillräckligt många nappar.
 
Vis av tidigare erfarenheter vet jag att det är lätt att snacka och ”folk” är väldigt glada för att anmäla sig till allt möjligt för att därefter stryka sig dagar innan evenemanget.
 
På ridskolan var detta snarare regel än undantag- vad man än satte upp lapp om på anslagstavlan så skulle allt och alla kladda dit sina namn och sedan visste man hur det skulle bli- strykningar en masse.
 
Blir det inga träningar för NN framöver så har i alla fall HON gjort vad hon har kunnat känner jag, vi har fått flera datum att ta ställning till och detta med god varsel så vill man träna borde det gå att lösa, så tycker jag i alla fall.
 
För att återgå till dagens träning så fick jag med mig nyttiga tips som vanligt och fick visa upp lite skolor, vanlig och förvänd galopp innan passet var över.
 
Nu handlar det både om att stärka Kreon rent fysiskt så att han ORKAR genomföra det vi önskar och samtidigt teknik-träna oss båda så att rörelserna inte bara utförs OK utan BRA och slutligen MYCKET BRA:)!

En kommentar

  1. Stina

    Jag hade gärna anmält mig men just nu är det inte aktuellt med min student-ekonomi. Ljusnar det så hänger jag gärna på i framtiden! Bra intiativ dock…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>