Torsdag- Kreon cirkustränar

Som jag nämnde i ett inlägg i förra veckan kommer jag att ge Kreon en liten paus nu- inte en sådan som jag skulle ÖNSKA, där han skulle tillbringa dagarna lullandes i en torr gräshage, utan en som jag bedömer som den VETTIGASTE under rådande omständigheter (läs: utevistelse i liten, fullständigt dyig grushage).

Så det får bli lättare longering, promenader ute till helgen (dvs i dagsljus) och lösgalopp i ridhuset.

Eftersom ”man” redan har börjat avfyra raketer/ smälla med smällare anser jag det dumdristigt att ge mig ut ridandes på en häst som inte gillar detta och också av denna anledning passar det att ta/ha vilan nu- inför nyåret och någon dag därefter.

Tanken är alltså att bara ta det riktigt lugnt i en vecka, sedan kan vi öka på motionen så sakteliga igen.

Har förvisso inte märkt någon trötthet hos Kreon, tvärtom, men det är nog inte fel att slippa sadeln en vecka och vila hjärnan från alla krav som kommit efter ett så långt drönarliv som han hade innan han kom till mig.

Idag blev det lösgaloppspremiär, jag blev ju tipsad om detta igår av en läsare.

Får nog säga att det gick mycket bra, Kreon förstod nog till en början inte ens ATT han var lös för han sprang bara på en volt runt mig :).

Efter ett tag vågade han sig ut på lite längre äventyr och dumt nog plockade jag inte fram telefonen för att filma direkt utan först när han nästan hade tröttnat på sin lek ”springa fram till matte och få godis”.

Denna leken var han annars mycket duktig på- han travade glatt fram till mig flera gånger, på filmen nedan ser man tyvärr bara honom lufsa fram i skritt.

Gissar att gossen skulle göra sig som cirkushäst eller så är det bara godiset som lockar? Näää…det är nog ÄGAREN han så gärna vill till, eller vad tror ni?

Håll tillgodo med en som vanligt högintressant och ohyggligt spännande film, mitt signum skulle man kunna säga :))))!

http://www.youtube.com/watch?v=icCkSp7L25w&feature=youtube_gdata_player

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>