Söndag- mer av det våta

Som så ofta på söndagarna tog jag några jourpass på vår anläggning- på morgonen släppte jag ut hästarna i vårt lilla stall och på eftermiddagen tog jag in hästarna i det stora stallet.

Med Kreon blev det en repris av gårdagen, vi red exakt samma runda som vi gjorde igår-dels har jag märkt att ”vanans makt” inverkar positivt på honom och dels kan man i ärlighetens namn inte variera uteritterna särskilt mycket nu, i alla fall om man vill vara ute i en timme eller mer och inte bara rida på asfalt alternativt över vatten och lerdränkta vägar. Lite sådant blir det så klart ändå och Kreon vågar numera både skritta och trava över jättevattenpölar :).

Detta var årets första tävlingshelg för flera på anläggningen och jag kan inte säga att jag avundades dom eftersom jag blev genomblöt under både gårdagens och dagens ritt.

Det har snöat en del men eftersom det är så pass varmt så blir inte mycket liggande utan det är bara blött, blött, blött överallt.

Soya provpromenerar med ytterligare ett täcke hon fick av Åsa igår.

Jag gillar verkligen det vinröda fodret :). Passar till en tjej!

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Det beror väl på vem som ser det. ;-D Hur som helst är de väldigt lika.

    Görel

    Svara
  2. Anonymous

    Från det ena till det femte, vad säger du om en mix av Whippet/shar pei? Finns att inhandlas på Blocket nu…..

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Anonym:

    Såg annonsen nu :(.

    Såvida det inte handlar om en tjuvparning som ej upptäcktes förrän det var för sent att ta bort fostrena blir jag förbannad.

    Är ingen förespråkare av blandrasavel öht och ser inte hur dessa 2 raser skulle ”passa ihop”.

    Det är svårt nog att sälja seriöst uppfödda whippets utan att marknaden ska behöva få även dessa stackare på halsen. Ogilla- JA!!!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>