Ett bloggtips!

Det är faktiskt inte ofta jag hittar hästbloggar skrivna av ungdomar som jag tycker är värda att följa, dels kan jag irritera mig på det erbarmerliga språket med tusen stavfel och dels känner jag helt enkelt att ämnena (ofta hästmode i olika former) inte intresserar mig särdeles mycket.

Jag är tämligen ointresserad av den hord av märkessaker som väller ut från Whitaker, Kingsland och compani och tycker inte heller att det är det minsta intressant att läsa vad bloggägaren haft på sig (så kallade ”dagens outfit”) när de besökt stallet.

Och precis som ungdomars bloggar (gissar jag i alla fall) främst är skrivna för läsare i den egna åldern så tror jag inte att många under 20 läser MIN blogg- de är troligen lika ointresserade av en ”tants” åsikter i många frågor.

En tjejs blogg har dock fångat mitt intresse så här långt och hon heter Frida Hallgren och har en fin dressyrhäst som hon bara ägt i några veckor.

Frida känns ibland som en ”ung Birgitta” och skriver emellanåt så som jag nog hade skrivit för 20 år sedan- hon är ganska säker på sina åsikter och drar sig inte för att lufta dom även om mothuggen ibland haglar in i form av elaka kommentarer.

Just kommentarerna (som hon inte förhandsgranskar…inte så bra tycker jag personligen…) hoppas jag inte får henne att tröttna för de kan som sagt vara ganska bitska och rent utav elaka.

Själv tycker jag att det ska bli kul att följa Frida och hennes häst, känner som sagt delvis igen mig och hennes häst påminner en del om Kreon (fin men ganska orutinerad för sin ålder och aldrig tävlad) så det är spännande att läsa.

www.fridahallgren.se

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Ellen

    Jag är en utav dessa få under 20. Är 17 år och tycker precis som du att dåligt skrivna bloggar är inget att ha. 🙂 Jag har läst din blogg i ungefär 1½ år och den är en utav få bloggar jag aldrig tröttnar på. 🙂

    Svara
  2. Anonymous

    Ehum, inte bara HÄSTbloggar, utan bloggar i största allmänhet – säger en annan ”gammal tant”: vilket erbarmligt språk, och mycket av detta ”tack vare” SMS-kulturen (uppstod ju före vår tid ”ehum igen”..). Ska genast läsa bloggen du tipsade om, alltid roligt! /Anonym-M

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>