Mera torsdag- trött!

Visst passar det bra med detta täcke i naturen :)?

Birgitta 12 år och Åsa 10 år säger att täcket är Soyas bröllopsklänning som hon har fått av sin man Trillik medan vuxen-Birgitta och dito Åsa konstaterar att Soya klär bra i Trilliks ”avlagda” täcke som Åsa har skänkt henne :)))!

Sommartiden har onekligen sina fördelar!

Tack vare att det numera är ljust till 20.00 och att jag kunde sluta tidigare på jobbet har jag både hunnit med en NN-träning därefter samt ett besök på Järavallen med Soya, Åsa, hennes 4 hundar och Karin med 5 galgos. Ett rejält gäng med andra ord.

Soya har verkligen funnit sin plats i flocken och morskat upp sig- hon är med i lekarna på ett mycket frimodigare sätt än när hon var yngre och mest var en ”betraktare” som liksom alltid höll sig lite vid sidan av de andra.

Nu kan hon vara den som springer i täten när någon hund lek-jagas och hon ser verkligen ut att njuta. Älskade hund!

Efter 2 timmar var jag ganska mätt på att gå faktiskt och nu ska det bli skönt att bara ta det lugnt.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>