Veckan som gått

En tråkig vecka har snart passerat, tack och lov tämligen snabbt.

Tack och lov ska jag kanske också använda som ord för att beskriva Kreons sårläkningsprocess so far- än har det gått över förväntan och det vill jag nog tacka både Kreons starka fysik (och psyke) liksom all medicinering och veterinära omvårdnad.

Nu får vi se vad som händer på tisdag då bandaget ska bytas- jag hoppas på att få börja gå små promenader med odjuret då.

Jag saknar ridningen enormt och när jag säger ridningen menar jag ridningen på Kreon.

Jag vet och håller med om att det är jättenyttigt att rida andra hästar men det är liksom aldrig något jag saknar eller längtar efter vilket jag gör när det gäller Kreon.

Jag har försökt att sysselsätta mig med en del långpromenader med Soya och träffade tex en gammal stallkamrat och tillika bloggläsare i lördags (Åsa)- det var i alla fall mycket trevligt.

Framöver lär det bli promenader utan mitt ”ordinarie” kära hundsällskap- den andra Åsa eftersom hon har hanhundar och Soya började löpa idag.

Även om det fortfarande är ganska kyligt på morgnarna är våren här på allvar vilket jag kunde konstatera när jag gick ut i trädgården i helgen.

Maken tog också hand om årets första gräsklippning och även ogräset skymtar här och där.

Plommonträdet blommar…

…liksom körsbärsträdet jag fick i 40-års present.

Kreon får agera gräsklippare omkring stallet- skönt att han har något att roa sig med.

Jättebandaget som ska förhindra svullnad och som säkert hindrar liiite om gossen skulle vilja hoppa omkring i sin sjukhage.

Skrapsåren på bak-knät börjar också läka och man kan numera vidröra dom utan att Kreon hoppar twist.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>