Ännu en fördel med TDB

Jag tillhör ju dom som INTE tycker att ”det var bättre förr” när det gäller tävlingsanmälningarna och härom dagen fick jag ännu ett bevis på detta.

Jag var anmäld till en tävling med Kreon men kunde av förklarliga skäl inte delta.

Åkte till klubben samma dag som tävlingen ägde rum och lämnade in ett veterinärintyg.

SAMMA DAG ser jag på mitt TDB-konto att pengarna har återbetalats!

Jag minns ju hur det var före TDB:s tid…

Det kunde ta många VECKOR innan man fick tillbaka sina pengar och ibland dessutom efter diverse ”påtryckningar” (läs: tjat per telefon).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Fast det är nu inte TDBs förtjänst att du för tillbaka pengarna. Det är någon från arrangören som har knappat in det. Denna någon hade förmodligen varit lika snabb/långsam innan TDB.

    Tacka arrangören för snabb hantering istället, tycker jag.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ja och nej Prick:
     
    Ju enklare ett system är desto lättare är det att man snabbt tar itu med det som ska göras- det är min erfarenhet.
     
    Arrangören kunde redan på tävlingsplatsen trycka på några få knappar och så var det klart- riktigt så lätt var det inte förr när pengar skulle föras över från arrangörens konto till de tävlandes konton.
     
    Och även om så varit fallet finns det inga bank/postöverföringar i världen där man har pengarna på sitt konto samma dag om denna dag är en SÖNDAG vilket alltså funkar med TDB.
     
    Men givetvis ska även arrangören ha en eloge för snabb handläggning.
     
    Innan TDB:s tid fick jag som nämnts ringa till mer än en arrangör, ibland flera gånger och då ursäktade man sig/ skyllde på allt möjligt för att man fick vänta på sina pengar- ibland i över 1 månad.  

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>