Lördag- urverk

Idag har Soya och jag träffat Bodil och Salli-saluki på Järavallen.

För ovanlighetens skull var damerna inte det minsta intresserade av att leka med varandra men vi fick i alla fall 1,5 timmes promenad utan en droppe regn på oss medan det började regna mer eller mindre så fort vi satte oss i bilarna för att köra hem.

När det var dags för Kreons promenad blev det ett riktigt väderomslag- från ingenstans blev det otroligt varmt och soligt och jag kunde gå utan jacka.

Idag hade jag även Soya med när vi gick och det var inga som helst problem- Soya gck 2-3 meter framför mig i en longeringslina och Kreon gick lika långt bakom mig i sin lina.

Jag börjar förresten undra om Kreons koppel avger någon form av sövande gas för djuret går som ett urverk bakom mig- inte en tendens till att takta, titta på saker eller hitta på något annat än att bara gå som jag vill.

Fast så blir det ju med vissa hästar- de finner sig ganska snabbt i ett mer makligt liv och blir inte, vilket man initialt tror, helvilda att hantera.

Hoppas jag inte sagt för mycket nu he he….

Kreon kombinerar lite mental träning med ensilageplast med att äta.

Gullis gör lite eftermiddags-gymnastik.

Har ni någonsin sett en så gullig katt? Nä..just det.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>