Dagens (sparkdräkts)fråga

Jag tror absolut att en sådan här dress är väldigt bekväm och mysig på alla vis- hade säkert passat frusna Birgitta PERFEKT men jag måste trots det säga att jag hade skrattat ihjäl mig om maken hade börjat gå iförd en sådan här sparkdräkt hemma!

Vad säger ni läsare?

Äger ni en jump-suit? Om inte, skulle ni vilja ha en? Skulle ni kunna köpa en till er partner?

199 kronor på Gekås

7 kommentarer Skriv kommentar

 1. Eva i Lux

  Jag fick för många herrans år sen en röd och vit radig ”sparkdräkt” i plysch av min syster. Hon hade köpt den i USA och jag var väl i yngre tonåren. I alla fall ÄLSKADE jag den! Det var en såndär pyjamas som Dennis har, dvs. med lucka bak, så man kunde gå på toa!!!

  Jag såg ut som en enorm polkagris, men det berörde inte mig ett dugg, den var såååå mysig. Dock har jag sedemera aldrig ägt liknande plagg…

  Svara
 2. Åsa T

  Hmm,Hade jag provat en hade jag förmodligen blivit såld och aldrig velat ta av den. Jag är ju precis lika frusen som du.. Men.. Min själbevarelsedrift säger: Don`t go there… 🙂

  Svara
 3. Trasselkvast

  Jag har en! En rosa. Huuur skön som helst, du som är frusen torde gilla den. Den har en nackdel dock, och det är att man måste ha trosor på sig under, annars fastnar håret i dragkedjan 😉 (Är inte mkt för underkläder…)

  Svara
 4. Birgittas hästsida

  Ska kanske förtydliga att JAG gärna hade tagit emot en onepiece om jag hade fått en men att jag för mitt liv inte kan se en man iförd detta plagg, allra helst en lång och/ eller tjock man.

  Svara
 5. Susanne Rodian

  Jag har en Onepiece som jag sytt själv!
  ÄLSKAR den!!! Är frusen och bor i en timmerstuga ute i skogen.
  Dock ska jag göra en ny, UTAN luva med polo-krage OCH Dennis-lucka!
  Men vet inte hur jag ska få till luckan…… =)

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>