Mera lördag- ren!

Det är inte lätt när man både vill ha en ren häst med glänsande päls OCH slippa de eländiga täckena nu när det är så varmt i luften.Dilemmat löser jag oftast genom att jag trots allt ger avkall på klinisk dammfrihet och låter Kreon rulla sig i frihet utan tyg i vägen även om jag sedan svär eder när jag försöker borsta bort all smuts.

Att schamponera mer eller mindre dagligen hade jag nog ägnat mig åt om vi hade haft varmvatten i vårt stall men eftersom det bara finns kallvatten så blir det inga frekventa tvagningar.

Idag lånade jag dock spolspiltan i stora stallet och fick bort några veckors ingrott hag-underlag som låg djupt gömt i pälsen så nu får jag förhoppningsvis njuta av en ren häst i vart fall ett kort tag.

Benet hade i alla fall klarat sig fint utan sitt bandage i hagen och jag hoppas inte att den fina läkningen ska avstanna.

Det kommer nästan att kännas lite konstigt att inte stå och leka sjuksyster dagligen men det är ju inget att sörja utan bara vara glad åt.

Utslagna men inte nerslagna. Pionerna i vår trädgård var knoppar igår och såg ut så här idag- så fort det går!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>