Veckan som gått

Ännu en vecka har rusat förbi och när jag ska sammanfatta den kan jag knappt komma ihåg vad som egentligen utspelat sig.

Jo, ridmässigt har det varit en otroligt bra vecka i alla fall där Kreon verkligen varit duktig på många olika vis.

Jag tragglar på med mina uteridningar som varit väldigt ”protest-fria”- min tanke är att jag ska rida ut så pass ofta att Kreon ska bli blasé och inte ständigt ifrågasätta om vi verkligen ska gå här eller där och än så länge fungerar min strategi.

Dressyrmässigt var veckans höjdpunkt när Mini i torsdags gjorde de första bytena på närmare 10 veckor och Kreon bara gjorde dom som om det var den enklaste sak i världen. Nåja…kanske inte riktigt….men nästan :).

En annan höjdpunkt var dagens uteritt i skogen- det kändes så skönt att kunna visa Kreon denna vackra miljö på ett avspänt sätt och åter igen utan att det ska bli drama av allting. Att Soya kunde följa med var en härlig bonus- jag tar ju numera aldrig med mig henne på uteritter hemmavid eftersom det varit sådana bekymmer med detta tidigare och jag inte vill riskera att hon ska få sig en spark av en upphetsad Mupp.

Annars har Soya varit ute på egna äventyr också i veckan- i onsdags gick vi milen i Skrylle med Petra och Zelma och i går var vi i Dalby med Bodil och Salli.

Väderleksmässigt har det väl varit lite si och så med vädret- den riktiga värmen vill inte riktigt infinna sig samtidigt som det har kommit väldigt lite regn, mycket för lite enligt vår stallägare som ju är bonde och behöver denna form av bevattning.

Den första ensilageskörden togs i veckan i alla fall och nu är det bara att hoppas på att det även blir en andra dito liksom att halmen kommer in som den ska den också.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>