Måndag- åska!

Oj, vilket väder det har varit idag!

Mini hann rida 5 minuter i paddocken när de första regndropparna kom och jag föreslog att vi skulle förflytta oss 10 meter längre bort- in i ridhuset.

Och tur var det!

Vi hann knappt stänga portarna bakom oss förrän det började regna fullständigt hysteriskt.

Det lät som om det pågick en jordbävning utomhus och som lök på laxen kom det några åsk-knallar då och då.

Kreon var faktiskt helt oberörd, både av vädret och att det var 3 andra hästar i ridhuset- precis den sortens träning han behöver men som vi så sällan får till eftersom man aldrig vet hur många som ska rida samtidigt.

Mini fortsatte jobbet med slutorna och galopombytena och det flöt på bra och okomplicerat sett till Kreons utbildningsnivå.

När passet var över vräkte regnet fortfarande ner och jag undrade i mitt stilla sinne hur länge jag skulle få leda omkring på Kreon innan vi skulle våga oss ut.

Efter en stund insåg jag att regnet kunde hålla i sig hur länge som helst och beslöt mig för att ta tjuren vid hornen, öppnade portarna och EXAKT DÅ….och detta är helt sant…slutade det att regna!!!!!

Ibland har man tur :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>