Måndag- the next level

Hjälptränaren värmer sig under Minis tröja- sååå spännande är det inte att titta på hästen.


Igår visade väderleksprognosen att det skulle regna VARENDA timme från morgonen till tisdag morgon och jag undrade nästan om någon hade kapat www.klart.se och lagt in denna störtflod av vatten som ett inte så roligt skämt.

Tack och lov har det sedan dess faktiskt funnits timmar med uppehållsväder och exempelvis gårdagens skogsritt blev förhållandevis torr medan det senare på kvällen vräkte ner.

Även idag har vädret ändrat sig många gånger men liksom igår hade vi tur när det blev dags för ridning och förblev snustorra.

Mini red på gräsbanan med mig och Soya som åskådare och Kreon valde än en gång att visa sig från sin fromma sida.

Det känns absolut som att bytena har nått en ”next level”- nu görs dom lugnare, rakare, mer på hjälperna än innan sår-skadan och en del skulle absolut rendera godkänt betyg på tävling faktiskt.

Så även om det också ur en bytestränings-aspekt känns trist att Mini flyttar så tror jag att Kreon nu kommer att befinna sig på denna nya nivå ett bra tag innan jag skulle säga att bytena är 100 % tävlingsmässiga så det känns inte som att vi avslutar deras samarbete liksom mitt i något utan att grunden faktiskt är väl lagd och som jag kan arbeta vidare med.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>