Mimmis hemlighet

För ungefär 2 veckor sedan upptäcktes det att vi hade 2 kattungar på anläggningen.

De låg under en vattenmatta en bit ifrån stallen och jag började fundera på vem som skulle kunna vara mamman.

Vi har ju förutom Gullis 2 gråspräckliga honor, en som jag kallar Mimmi och en som en väldigt skygg och som man inte ens kan närma sig. Vet inte om jag nämnde det med Gullis mamma, Fulkatten hittades död för några veckor sedan så henne kunde jag räkna bort.

Eftersom Mimmi nästan alltid är med Gullis i vårt stall numera var jag tämligen säker på att det var den andra gråa honan som var mamma men uppenbarligen hade jag fel.

Igår såg jag nämligen att ungarna var flyttade och Mimmi satt så fint bredvid dom.

”Vill du ha fler kattungar” frågade stallägaren skämtsamt för han vet ju mycket väl att jag inte ens kan ta hem Gullis eftersom vi bor så nära en mycket trafikerad väg och jag inte tror att han hade velat bli en innekatt.

Så nej…några kattungar hemma hos B Karlsson lär det inte bli men om de önskar ta del av Lidls torrfoder för katter är de välkomna på daglig morgonutfodring utanför ett stallskåp märkt ”Kreon” :)))).

Mimmi med sina 2 ungar, den svarta ser man bara lite ”fluff” av bredvid den gråa :).

Och här sprang den svarta iväg innan jag hann ta fler kort.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonymous

  Eftersom du tidigare iblande kallat Soya för Mimmi så trodde jag att det kunde vara valpar på G….

  Rie

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Oj, ja jag förstår att du blev förvirrad :)!

  Nä…några vappisar hoppas jag verkligen inte att Soya döljer under sin slimmade siluett :), visst hade det varit delvis roligt men mest jobbigt på många vis.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>