Tips för nya bloggläsare (eller gamla och glömska)

Som ni kanske har märkt innehåller den här nya bloggen olika kategorier och eftersom alla inlägg måste kategoriseras manuellt, ett i taget, och jag har skrivit över 4000 kommer detta att ta sin tid eller i vart fall ungefär en månad även om jag ägnar det mycket tid.

Hur som helst vill jag tipsa er om mina egna favoriter- de inlägg som finns under kategorin TILLBAKABLICKAR.

Där tycker jag att man kan läsa en del kuligheter och även lära känna mig bättre (om man nu vill det?) så har ni inget annat att läsa rekommenderar jag dessa inlägg.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>