2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Sofia M

  Fåglar behöver inte bli matade vid denna årstiden, det finns ju massor av ätbart för dom nu under hösten. Dessutom så förorenat oftast bröd grundvattnet vilket inte är så bra.
  Jag är lite emot det där med att mata vilda djur, det skapar mer problem än nytta.

  Svara
  • Birgitta

   Jag kan förstå om man tex vill mata uthungrade rådjur en sträng vinter hellre än att se dom svälta till döds men att slänga ut bullar mitt i centrala Malmö, där jag tog bilden för ca 2 veckor sedan…nä…tro mig…där finns för fåglar att äta ändå (stor korvkiosk precis i närheten av där bilden togs tex).

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>