Torsdag- nytta och nöje igen

Även denna veckas semesterdag har innehållit den önskvärda mixen av ”pleasure and pain” höll jag på att säga…nä…men ni fattar :).

Lilla Lillan har fått klorna klippta (jag gör det ofta för att inte riskera att klippa ”fel”- alla klorna är svarta), vi har varit ute och gått och tagit en cykeltur till stallet.

Muppman fick nytt sällskap under dagens skrittrunda- stoet Lady som han faktiskt INTE satte sig i baken på som han gör med alla andra hästar- wonder why?

Jag har även tvättat min bil, dels eftersom det verkligen behövdes (det syntes knappt att den är svart) men framför allt för att det imorgon är dags för en av årets mest ångestframkallande events- besiktningen 🙁 !

Med en 12 år gammal bil är det inte frågan om OM man ska behöva laga något utan VAD som måste åtgärdas och framför allt TILL VILKEN KOSTNAD!

Jag hann också med ett besök som jag förhoppningsvis kan berätta lite mer om imorgon.

Annars läser jag på löpsedlar att man varnar för att någon form av vargavinter är i antågande och nog var det en hel del kyligare idag än igår (3 grader att jämföra med gårdagens 8).

Jag ser också på diverse facebookbilder och bloggar att underlaget är vitt på flera ställen runt om i Sverige- måtte inte snön hitta hit också vädjar jag!

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Madeleine

  Jag hoppas verkligen snön snart kommer till skåne. Vitt, fint och tyst.
  Förra året satte jag på snösulor i november. Hur mycket glädje hade vi av dom?

  Svara
  • Birgitta

   Det var därför vi inte hade någon snö förra vintern; tack vare dig och de i mitt stall som satte på snösulor :)!

   Så brukar det ju vara; hade ni inte gjort det hade vi drunknat i snö.

   Jag skojar med tjejerna i stallet och ber dom sätta på sulor i år igen- just för att INTE få snö.

   Själv är både jag och min hovslagare anti- sulor här i Skåne; det brukar inte behövas då snön här sällan blir liggande samt att jag rider ut så lite.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>