Klok och snabb återkoppling- DET ger jag högsta betyg

Precis som jag skrev i föregående blogginlägg mailade jag till Hagahill och refererade till det inlägget.

Fick kort därefter ett UTMÄRKT svar, se nedan.

Visar 2 saker vilket både konsumenter och säljare av vad det än må vara kan lära sig MYCKET av:

1. Det ”lönar” sig att påtala saker man inte är nöjd med.

2. Med lite ödmjukhet vinner man massor goodwill- efter svaret jag fick kan jag absolut rekommendera Hagahill i framtiden, nu när jag vet ”hur det ligger till”.

Hej Birgitta,

Tack för ditt mail med återkoppling. Vi ber om ursäkt för att vi inte levt upp till utlovad standard. Ja det har blivit ett missförstånd angående dagens Pay & Ride Dressage. Vår medarbetare som skulle satt på musiken och informerat om att vi skickar en faktura var inte där som utlovat. Blommorna är även de beställda men har tyvärr inte kommit än. Vad det gäller kortmaskinen har den beställda kortmaskinen heller inte kommit än. Vi skickar fakturor tills den är på plats. Det har fungerat utmärkt för Pay & Ride Jump som nu är i full gång med många bokningar. Ett domarbord skulle även det ha varit på plats.
Du ska självklart inte betala för dagens ritt och vi bjuder dig gärna på en möjlighet att träningstävla här igen utan kostnad. Nästa helg är den 13-15/12. Maila tid och datum om du vill prova en gång till utan kostnad så bokar jag.
Välkommen tillbaka
Trevlig helg
HagaHill

10 kommentarer Skriv kommentar

  1. Madeleine

    Jag får nog lära mig av dig. Det gick ju jättebra.
    Och med det trevliga svaret du fick ,då hoppas jag att jag snart kan få prova Hagahill.

    Svara
    • Birgitta

      Se där! I stället för att kanske aldrig få dig som ”kund” pga av det jag skrev först har du ändrat åsikt pga bemötandet- att inte alla företagare kan lära sig hur lite det ”kostar” att både mista och få nya kunder.

      Sedan handlar det så klart också om hur man ”klagar”.

      Hade jag skrivit till Hagahill ”fy fan vilket djävla skitställe ni har- sämsta skräpet ever” så hade jag kanske inte fått samma svar som jag faktiskt fick.

      Svara
  2. Sofia M

    Efter att ha tyckt det va lite pinsamt att det som jag rekommenderade inte va så bra som det lät och som det ska vara, så är detta svaret rätt skönt att läsa! En riktig lättnad faktiskt!

    Trevligt att ses iaf 🙂
    Kreon imponerade med sitt goda humör idag.

    Svara
  3. Åsa T

    Kul att du fick bra svar! Om snön nu försvinner så kanske du ska satsa på den helgen också? Jag lovar att vara där, som jag sa, med ett uppvärmt ridhus är jag gärna publik! 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Ja, det tål att tänkas på. Omväxling förnöjer om inte annat även om Muppman inte verkade behöva ”öva” i just detta ridhus. Jag återkommer i frågan.

      Svara
  4. CeciliaL

    Verkligen bra svarat av dem!!
    Apropå bra kundservice så var jag i New York för några veckor sedan, och (impuls)köpte ett par rätt dyra läderstövlar, med inköpet absolut ännu mera frestande då de hade 30% rabatt den dagen. Medans vi var i NYC (bara 3 nätter) använde jag inte stövlarna eftersom det var varmt, så tog fram dem ur lådan först sista kvällen när vi skulle packa, och upptäckte då att det är ett litet hål (knappt 1cm) mitt fram i sömmen. Mailade affären (ett stort amerikanskt märke) när jag kom hem, och de svarade samma dag och bad om ursäkt, samt skrev att om jag kunde skicka digitala bilder så skulle de ta sig en titt och återkomma på en gång. Jag skickade bilder ett par dagar senare och de svarade genast, och sade att pga den höga kostnaden för internationell frakt så behövde jag inte skicka tillbaka stövlarna utan de skulle ge mig ett presentkort för det fulla värdet för stövlarna (inte det reducerade pris jag betalade!) av stövlarna, som gäller i 2 år, så att jag kan köpa något annat – eller för den delen skulle jag kunna köpa ett nytt par likadana stövlar förstås (vilket ju är deras intention att jag ska kunna göra, istället för att de byter ut stövlarna via post med alla kostnader det innebär). Affären säljer massor med snygga väskor, handskar, skor, plånböcker etc, så det kommer inte bli svårt att göra av med den summan pengar en gång till, och min syster åker ofta till NYC och kan gå in och handla åt mig om jag vill. Summa summarum: en mycket nöjd kund, som definitivt skulle rekommendera märket! Och stövlarna, undrar ní? Äsch, hålet är minimalt och jag ber nog en lokal skomakare att sy ihop det. 😀

    Svara
  5. Matilda H

    Jag förstår inte, vad satt domaren då om det inte fanns något domarbord?

    Svara
    • Birgitta

      Det skulle inte finnas någon domare- DET var inte utlovat.

      Tanken är att man bara ska kunna boka sig för en kvarts träning inne på en tävlingsbana och i övrigt rida fram i resten av det 90 meter långa ridhuset.

      Man kan boka denna kvart när man vill under 3 dagar (fredag, lördag, söndag) och jag förstår ju att de inte kan ha en person/ domare ”standby” under så lång tid.

      Så det blir ju inte som en ”riktig” pay and ride utan en modifierad sådan.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>