Veckan som gått

En ”konstig” vecka har det varit- flera dagars ledighet från jobbet gör i alla fall mig både  lite vimsig på vilken dag det egentligen är och lite slö faktiskt men jag klagar inte.

Även kommande vecka innehåller lite välkommen ledighet- sedan är det tillbaka i vanliga rutiner igen.

Både måndagen och tisdagen innehöll härliga ridpass på egen hand och även träningen i torsdags gav en bra känsla. Det enda som egentligen inte riktigt fungerade var bytena och dom satte X som en smäck i fredags- vilket pass!

Väldigt roligt att kunna få hjälp på detta vis med utbildningen av Kreon- att få någon som direkt ”sätter” det som jag kanske hade fått traggla med och riskera att befästa felaktigheter lång tid framöver.

I lördags blev det en lättare uteritt med Maria och Hera, vi behövde inte nöja oss med att skritta utan kunde trava en hel del eftersom det just nu (fast det kan ändra sig snabbt) har töat massor och varit plusgrader i flera dagar.

Söndagens hästmotion bestod av studs-hoppning, en trevlig omväxling anser jag och kan bara hoppas att Kreon tycker detsamma.

Lite shopping har också hunnits med i veckan, både IRL höll jag på att säga och via nätet.

Kreon har fått nya strykkappor och boots och själv har jag unnat mig både en ridväst och en dunjacka.

Veckans tristaste har varit att vår parabol la av och att vi har varit utan tv nästan hela veckan, jag räknar dagarna tills på torsdag då en reparatör ska komma hit och hjälpa oss.

Även min bil har krånglat så tillvida att den ena fälgen blir väldigt varm när man kört en stund- enligt initierade källor beror detta högst troligt på att bromsarna ”ligger an” och bilen ska därför besöka mina super-service-mekare ”first thing” onsdag morgon.

Nåja…bilar kan man i alla fall byta ut reservdelar på- hur många gånger har man inte önskat detsamma vad gäller HÄSTAR 🙂 ?!?!?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>