Onsdag- trött

Åhh så trött jag var efter jobbet idag.

Jag undrar om det är lite psykologiskt eller vad jag ska säga…att jag, eftersom jag visste att Kreon skulle vila liksom TILLÄT mig att känna trötthet- hade jag planerat ett ridpass tror jag inte att jag hade känt likadant.

Så är det ganska ofta nämligen- vet jag att jag ska rida brukar jag inte vara trött men har Kreon vilodag kan jag ibland nästan känna mig yr av trötthet. Någon som känner igen sig?

Nåväl…Kreon fick en kortare utomhuspromenad och springa några varv i ridhuset och sedan fick han gå in och äta några kilo morötter i boxen.

Efter att jag hade lekt lite med katterna (Katten med Hatten går nu att lyfta upp i typ 20 sekunder- han tycker inte precis om det men kan uthärda det så korta stunder innan han vill komma loss) kunde jag åka hem och lägga mig och sova i soffan en timme med Soya i famnen- skönt!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>