Mera söndag- jag bangade

Det är inte ofta jag ändrar uppgjorda ridplaner men idag tyckte jag faktiskt att det var bäst att göra just detta.

Jag brukar ju skritta ut de eftermiddagar jag studshoppat med Kreon på morgonen men när jag började fundera på om detta verkligen var det bästa för de muskler han använt sig av i hoppningen- att skritta ut på isgator och i hård blåst och snöblandat regn och troligen spänna sig en del av både halkan och kylan så näää….då insåg jag att det var bättre att han fick stå kvar i boxen.

Visserligen innebär detta att vi inte har ridit ut en enda dag denna veckan och så vill jag verkligen inte lägga upp ridningen men någon gång får man böja sig för vädret- till och med jag :).

Sedan ska jag inte påstå att JAG SJÄLV hade världens lust att ge mig ut i snålblåsten, jag tog till och med in hästarna från sina hagar en timme tidigare just för att jag tyckte att vädret var så otrevligt.

Nu återstår bara kvällsfodringen på det jourpass jag åtagit mig att fixa åt en stallkamrat- sedan är det slut på hästdagen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>