3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Görel

  Är mycket imponerad! Det ligger mycket träning bakom det där. Förmodligen är det en lättlärd liten kattfröken (det är ju en liten sköldpaddsfärgad katt , därav att jag ser att det är en hona) 😉 Hon ser ut att tycka om det. För det går inte att få en katt att göra sådana konster om den inte vill.
  Försökte lite med min ena katt, Connla, fast det gick inte så bra, men apporterade gjorde han. Det gick inte få honom att göra det när jag ville utan det skulle ske på hans villkor. Vid ett tillfälle samarbetade han med min lillkisse , Aine. Då hämtade den ena katten den lilla bollen jag kastade iväg, medan den andra väntade på sin tur. Sedan sprang den andra iväg och hämtade bollen medan den första väntade. Så höll de på en bra stund. Det hände bara en gång, men apporterade gjorde de båda två ibland. Nu fungerar inte den leken, när hundarna vill vara med vill inte katterna det.

  Svara
  • Birgitta

   Jag gissar också att ägaren är mycket hängiven och att det finns ett speciellt band mellan henne och katten.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>