Tisdag- vi tränar/tjatar/ nöter på

Inget nytt under solen på dagens träning för Christina- jag bad henne att vi skulle fortsätta med våra akilleshälar, dels skolorna som inte är bra ens på träning och på skänkelvikningarna som jag kaxigt har tyckt har känts superfina på träning men ändå inte renderat mer än betyg 6 på de 2 tävlingar jag genomfört i vår.

Vad gäller skolorna är de för raka och skänkelvikningarna har saknat tillräcklig tvärning på tävling.

Hemma tycker jag som sagt att de flyter på bra och jag vågar där också tjonga till med den sidförande skänkeln vid behov men eftersom det IBLAND får effekten ”då galopperar jag i stället eller slår mot din skänkel” har jag varit väldigt lam med denna hjälp på tävling för att inte riskera samma sak.

Hur som helst gjorde vi många repetitioner idag och precis som jag har berättat tidigare är en fördel med Kreon att man kan göra samma övning hur många gånger som helst utan att han ledsnar utan han gör den snarare långsamt bättre och bättre.

Så både skänkelvikningarna och slutorna BLEV förbättrade men som jag också har nämnt- detta är ett långsiktigt arbete och inget som kommer att bli perfekt över en natt.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>