Hästpratare?

prata

Känner ni igen er?

Jag gör det faktiskt INTE :)!

Även om hästintresset hos mig snarare är en LIVSSTIL och jag ägnar den största delen av min fritid till det så är jag nog att betrakta som tämligen ”ovillig” att prata häst med icke-likasinnade.

Jag inbillar mig att de inte är intresserade och vill inte betraktas som tråkig/ barnslig/ konstig som babblar om min häst och hans öden och äventyr.

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Lena

  Pratar inte heller om hästar med i icke hästkunniga. Det blir ganska ointressanta samtal. Oftast vill man ju ha en diskution eller tips och råd. Men visst pratar jag lite, men håller det på en allmän nivå.

  Svara
 2. jannike

  Pratar inte häst med de som inte är hästmänniskor, tycker det känns krystat när fullkomliga noviser vill prata häst för att de vet att jag är hästintresserad.

  Svara
  • Birgitta

   Minns en gång på en fest när vuxna ville diskutera om det inte gjorde ont på hästarna när de blev verkade och jag ställde motfrågan ”brukar det göra ont när ni klipper naglarna”. Nej, usch…sådana diskussioner ger mig ingenting :)!

   Svara
 3. Rie

  Pratar sällan häst med mina arbetskamrater då det bara är ett fåtal som har ridit någon gång i sitt liv. Jag vill inte trötta dem med för dem ointressanta grejor, men tyvärr får jag -särskilt detta år verkar det som – höra barnprat i parti och minut. Är det inte småbarnsföräldrar som lyfter både det ena och det andra så är det farmor eller mormor som gör det….suck. Jag är inte ett dugg intresserad av barn och att höra det fika, lunch, fika varje dag……

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>