Lita på djuren!

like

Stämmer mycket bra på mina djur tycker jag.

Soya är ju en obotlig optimist och glädjespridare men märker ganska snabbt om någon inte tycker om henne. Och har man svårt för HENNE….då måste man nästan ha ett hjärta av sten menar jag.

Att man sedan inte behöver ÄLSKA henne är något annat men om man visar aversion mot ett så snällt litet djur…nä…då har man inget att hämta hos mig heller.

Kreon skulle jag nog inte kalla just glädjespridare men han läser folk väldigt väl. Om man tror att man kan styra honom med hårda tag, skrik och gap då är man heeeeelt fel på det- precis som det ska vara tycker jag.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Betty

    Min häst är en sån att han ignorerar tills man bevisar att man är ”nån”. Han är väldigt komplicerad i vissa fall kan jag tycka för han är så känslig men å andra sidan berättar han väldigt mycket och förmedlar det mesta han känner, vilket jag är tacksam för.

    Om människan inte gillar min häst och hästen visar avsky så kommer vi inte umgås länge 😛

    Svara
  2. Mandasliv

    Rätt intressant, vi har en väldigt speciell hon katt som vart med om nått vet inte riktigt vad. Hon väljer sina människor men om man respekterar henne så brukar hon inte vara avig. Brukar säga åt folk att man behöver inte älska mina djur men respektera dem! Men sen kan man inte heller låta djuren bestämma allt 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>