Fredag- äntligen Ullared!

Av olika anledningar var det jättelänge sedan jag var i Ullared (någon gång förra hösten tror jag) så till och med mina ofta välfyllda lager av allt möjligt gapade tomma sedan länge- inte bra!

Idag fick jag otroligt nog sällskap av maken som egentligen HATAR att gå i affärer så att jag lyckades riva av all shopping på 2,5 timme var nog världsrekord för oss båda- för maken att han stod ut och för mig som hann köpa allt jag behövde.

Givetvis hade jag hittat ännu mer om vi stannat längre men det kändes ändå ok att få en hel del kläder för egen del, lite till häst och hund och massor till hemmet.

Dagens fynd var likadana röda ridbyxor som jag köpte förra sommaren men som det gick hål på när jag gick emot vad det nu var. Dessa är helskodda med något svart konstmaterial och kostade idag 149 kronor!!!

Några linnen för 40 kronor styck blev det också, lite pikétröjor och en fleecetröja till stallet för 89:-.

Jo, ett fynd till blev det- en jeansskjorta för bara 69:-.

Kreon fick nöja sig med en nylongrimma för 39:-, alltid bra att ha i reserv, samt e-vitaminer, Effols flugspray samt en borste medan Soya fick de sedvanliga grisöronen och leversnittarna 🙂

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>