Mera lördag- första provridningarna

Ja, precis som rubriken säger så har jag börjat provrida lite saluhästar.

Hela 3 stycken blev det idag- de stod alla i samma stall så det var väldigt praktiskt och stallet låg dessutom bara ca 30 minuters körväg från min bostad så det blev ingen längre resa: också bra.

När Archie var till salu skrev jag inte en rad om de provridningar som då ägde rum även om exempelvis en ridlärare från ett naturbruksgymnasium red honom så bra att jag nästan stod och gapade 🙂 och jag tänkte hålla samma linje nu när jag själv är tilltänkt köpare.

Som ni vet är min åsikt att hästvärlden är så otroligt liten och jag vill inte riskera att trampa någon på tårna genom att skriva ditten eller datten om deras hästar, sättet att marknadsföra och visa dom osv även om jag utifrån tidigare egna och andras erfarenheter GISSAR att det skulle kunna bli många inlägg på detta tema.

Så nej, jag tänker inte delge er den minsta detalj om dagens trio- den dagen det blir aktuellt med veterinärbesiktning kommer jag möjligen att avslöja någon liten detalj även om vi alla ”vet” att just besiktningen är halva köpet höll jag på att säga- jag vet i alla fall många hästar som inte passerat detta nålsöga.

6 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Jo, jag fattar så klart att detta är sådant man (i alla fall jag) hade tyckt hade varit jättekul att läsa om på en hästblogg (och jag kan ju verkligen beskriva saker målande om jag vill 🙂 ) men som sagt- risken är att det blir helt fel.

   Jag har ju också som ”policy” att försöka att inte skriva om lätt identifierbara personer på bloggen och med tanke på hur alla känner alla i Skåne och att jag försöker köpa häst via kontakter så nej, tyvärr.

   Svara
  • Birgitta

   Om den hästen du ”hittade” åt mig var lika bra som den lät är det EXAKT en sådan häst jag är ute efter. Himla synd att det var såld. Keep looking :)!

   Svara
  • Birgitta

   Tack för tipset. Känner säljaren flyktigt sedan många år tillbaka (vi har tävlat mycket ihop) och har mailat henne!

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>