Kanske något för Soya?

sova

Som jag har berättat flera gånger har jag aldrig varit med om maken till hund att sova- inomhus i alla fall.

Hade jag inte vetat att rasen ÄR sådan hade jag nästan misstänkt att hon är sjuk men det räcker att gå utanför dörren så är det en helt annan, pigg och nyfiken hund.

Men hemmet är alltså det samma som ”platsen där man ska sova- konstant”.

Och på ett sätt är det skönt- jag skulle aldrig orka med en hund som inomhus ständigt sprang efter mig, dräglade på allt, viftade ner grejer med svansen osv- en syn jag ibland sett hos andra hundägare och som bara hade stressat mig.

6 kommentarer Skriv kommentar

 1. rackemarie

  Vår Golden är exakt likadan, en brasmatta inomhus (eller trädgården på sommaren) men pigg och glad på skogsturerna. I stallet går hon och nosar runt lite, men sover mycket där med 😉 Skulle heller inte vilja ha en hund som är orolig och stressar runt. Sen tror jag lite att de blir vad vi gör dem till också 😉

  Svara
 2. Cristel

  Det är ju ofta så att hundar som får tillräckligt med motion och annat roligt vilar sig och är avslappnade hemma.

  Svara
  • Nina

   Nja…inte alltid. Jag har högaktiva vallhundar hemma och de kan du motionera länge en de är ändå pigga inomhus . 😀

   Svara
 3. Sofia M

  Folly följer efter mig hemma också, men dreglar och viftar ner saker gör hon inte. Kan vara så att hon slutar hänga mig i haserna nu när jag och killen flyttat ihop. Det återstår att se 😉

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>