Måndag- gulligull

Idag blev det ridning på ridbanan för Vicke och vi ägnade mest åt basicridning i både trav och galopp.

Jag skulle gärna vilja ha honom lite kvickare i galoppen med med elektricitet och med lite tempoväxlingar blev det mycket bättre.

I traven går det faktiskt lättare att sitta nu- särskilt om jag liksom inte tänker på hur skumpig han är 🙂 utan koncentrerar mig på annat.

Innan jag begav mig mig hemåt för att cykla med Soya passade jag också på att gosa lite med min lilla katt Gullis- han var på ett av sina mer och mer sällsynta besök i stallet. Numera kan det gå både dagar och veckor innan han syns till men han är trots det så tillgiven att man bara måste älska honom.

När han trycker upp sin vackra ansikte mot mitt och spinner som om han har svalt en jättemaskin av någon slag då är han oemotståndlig- i mina ögon i alla fall.

Annars är det nog bara en hästägare till som leker med honom och Hatten så det är ganska otroligt att han har kunnat bli och förbli så gosig. Och sitt namn gör han skäl för till 100 %, till skillnad från Hatten som sitt namn till trots inte har någon huvudbonad att ståta med :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>