Veckan som gått

Ytterligare en solig vecka har passerat, även om det varit bara enstaka grader vissa morgnar har temperaturen ändå kommit upp i sommargrader dagtid och det är bara att tacka om ta emot menar jag.

Ni som vill frysa häcken av er kommer att få er önskan tillgodosedd tids nog- tro mig!

Min ridvecka inleddes på bästa vis- en superrolig träning för Hans med Zack där de olika rörelserna avlöste varandra i ett smattrande tempo, pang-pang och det var bara att hänga med utan att flåsa :).

Vicke ville inte vara sämre och gick jättefint i ridhuset både samma dag och dagen därpå när jag tränade för Christina och han har över huvud taget inte gjort mig besviken en enda dag.

Uteridningarna funkar också jättebra (onsdag och söndag), visst blir det lite periskophals när allt möjligt dyker upp i vår väg men det blir aldrig ohanterbart och det är det viktigaste. Och köper man en ung häst med motor så SKA den nästa titta till lite annars bådar det inte så gott enligt min erfarenhet och jag borde ju veta som haft flera supersnälla hästar men som också saknat den där lilla extra gnistan (hej Décima och Archie).

Zack är undantaget som bekräftar regeln ”extremt snäll = lite seg” höll jag på att säga- han springer på för egen maskin (och jag hoppas att ni förstår att jag raljerar lite- så klart finns det hästar som är BÅDE snälla och pigga:) ).

Helgens tävling i Staffanstorp gick jättebra, framridningarna kändes helt underbara, vi debuterade LA med en helt ok känsla och fick med oss rosetter från båda klasserna- ja, jag kunde inte vara mer nöjd!

Helgen har också inneburit en massa fotograferande av min tidigare hästskötare Lina och jag hoppas att ni har uppskattat att titta på bilderna. Det kommer ytterligare några inom kort.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>