Nyårslöften?

Kommer ni och/ eller brukar ni avlägga något eller flera nyårslöften?

Själv gör jag det inte- jag bara önskar mig olika saker i hemlighet 🙂 !

Men ett löfte som jag gav mig själv för ett tag sedan ska jag faktiskt försöka att fortsätta att hålla så gott jag förmår (ibland är frestelsen för stor 🙂 ) och det är att undvika att handla mer kläder till mig själv och alla möjliga saker till hästen.

Hittills har det känts bra med denna begränsning- inte bara för min plånbok utan faktiskt också för mitt utrymmes skull eller vad jag ska kalla det.

Jag kan ibland känna mig så överbelamrad med både egna kläder och saker till hästen att jag nästan glömmer bort att jag har vissa saker för de ligger så att säga för djupt nergrävda bland allt det andra för att någonsin komma fram och faktiskt bli använda- så är det tex med en del hästtäcken.

Nu ska jag se till att använda upp det jag har för det är verkligen inte så att jag sparar på vilket lump som helst utan det är helt ok grejer som bara har ”råkat” samlas på hög.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>