En ny presentation + lite allmänt bloggsnack

Det verkar som att ni kära läsare har glömt bort att ni kan presentera er under fliken ”Mina läsare” eller så vill ni kanske vara lite mystiska och hemliga 🙂 ?

Skämt å sido- jag har idag fått SILVERBJÄLKES presentation- mannen vars blogg jag tipsades om för några veckor sedan och som jag i min tur har tipsat er om.

En ”Manlig Birgitta” verkar han vara i mångt (?) och jag hälsar denna friska fläkt mycket välkommen till både min egen sida som läsare och kommentator och till bloggvärlden i allmänhet.

JAG efterlyser just fler VUXNA bloggare- jag älskar ju att läsa men läser i ärlighetens namn mest bloggar av dom som är typ hälften så gamla som jag själv.

Jag som själv har bloggat i flera år har lite (eller mycket) svårt att förstå hur ”fjortisar” kan ha tusentals läsare om dagen bara genom att skriva provocerande smörja eller för att de visar inkopierade bilder på överreklamerade häst och ryttarprodukter- jag hade gärna haft deras mängd läsare men undrar om det ens är möjligt som ”vanlig VUXEN ryttare” eftersom vi vuxna inte attraheras av sådant tonårstrams (läs: väcka ”debatt” genom att hänga ut folk, vara allmänt elaka osv).

Nåja, det är som det är och det finns även jättekloka ungdomar och unga vuxna vars bloggar jag har tipsat om sedan tidigare och har ni tips på bra vuxenbloggar så hojta mer än gärna till!

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia

    Det är därför det är så skönt med din blogg. Att du redan har passerat 20+ och har så många inlägg där en annan likasinnad kan känna igen sig. Samtidigt som du har både vett, etikett och tillräckligt med kött på benen av viss erfarenhet att på euu trevligt undersökande vis göra inlägg som på andra ställen skulle bli rena pajkastningen.
    Keep up the good work! Och är du häråt Boråstrakten någon gång så är du välkommen hit på kaffe 🙂
    du ska möjligen inte Gothenburg Horze show i år?

    Svara
    • Birgitta

      Tack för de fina orden och inbjudan :)! Brukar inte åka till GHS och det blir ingen resa i år heller.

      Vet du förresten att vi har en gemensam vän, Lena B som födde upp chinchillor förr? Världen är liten…

      Svara
  2. G

    Jadu, där håller jag verkligen med dig. Finns inte så många igenkänningsbloggar därute, 30-nåntings heltidsarbetande hästmänniskor (med barn dessutom) har nog inte tid och ork nog att blogga. Har inte haft vår så länge men än så länge är det kul och en väldigt bra dagbok för ens egen del även om ingen skulle läsa bloggen. Har inte något tips mer än Stallbabbel men den bloggen känner du säkert till redan.

    Svara
  3. silverbjälke

    Tack för fina ord, Själv har man ju inget ”heltidsjobb” om det är förvärvsarbete vill säga. Vi har vårt hästföretag och det är ju ungefär 06 – 22 7dgr i veckan, utdrygat med elevträningar i markarbete och hopnning 1 dag i veckan hemma. för närvarande 16 elever i tre grupper varje vecka och utöver det så har vi en byggverksamhet där vi enbart jobbar med stallar, stuterier, veterinärstationer och med länsstyrelse och jordbruksverk som sakkunniga vid besiktningar och förprövningar som ”konsultation” för ny, om och renoveringsarbeten. Sen arbetar vi lite med två olika sk hästgymnasier som praktikvärdar och även på plats 1/2 dag i veckan på ena stället som ridinstruktörer/lärare på nåt jäkla sätt lyckas man ändå sätta sig ibland och blogga 🙂 Det finns en utflugen son genom mig men inga gemensamma barn förutom ett par små hundar och massa hästar. någon tid att vara social med släkt eller vänner utanför hästfolket finns det egentligen inte och ses mest som ett hövligt men nödvändigt tvång för att inte bli alltför avskärmad i den bubbla man skapat sig.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>