Tillfället gör tjuven!

bild(26)

Nyss fick jag mig dagens skratt även om man egentligen inte ska skratta åt OUPPFOSTRADE hundar!

Tyvärr blev bilden inte så bra eftersom jag bara hade sekunder på mig att knäppa den men den förställer i alla fall min tjuv…förlåt HUND som precis har dragit ner en pannkaka med glass och sylt från diskbänken.

Det vita på hennes huvud är glass *GARV*, sylten ser man lite av på köksgolvet och pannkakan…tja…..den hade redan slunkit ner i gapet när jag kom.

Sägas ska att jag lämnade köket obevakat i kanske 1 minut- det är inte för intet som jag ibland kallar denna hund för snabb-springaren 🙂 !

Får väl skylla på att Soya började löpa igår och att hon då kan bli lite….egensinnig…men ärlig talat tyckte jag mest att det var roligt!

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sofia M

    Folly är också en liten tjuv. Hon har tjuvat det mesta som lämnas obevakat. Måste ligga i en whippets gener 😉

    Svara
    • Birgitta

      De är ju små jakthundar och jag har många gånger skojat om att Soya hade överlevt alla världskrig tack vare sin förmåga att finna föda.

      Inget kadaver passerar hennes näsa obemärkt, hon är en mästare på att hitta allt möjligt äckel att äta.

      Svara
  2. Bodil

    Salli är likadan! Hon skulle aldrig ta något när man är i närheten, men att lämna henne en enda sekund funkar inte…

    Svara
  3. CeciliaL

    Haha, norpa pannkakor, sicken en rackare!! Min vovve skulle inte sno nanting om det inte lag pa GOLVET. 😀 Han tog ett paket skivad skinka ur en pase som maken stallt pa golvet och at upp nagra skivor innan han levererade paketet till maken, med flera skivor kvar i.

    Svara
    • Birgitta

      Just skivad skinka kan Soya ”äta” utan att ens tugga! Förr köpte maken ett paket till henne då och då- hon bokstavligen SLÖK allt inom några sekunder. Vadå inte njuta av maten….

      Svara
      • CeciliaL

        Det gör Rhys med, typ INHALERAR den, men vad som förvånade mig var att han inhalerade NÅGRA skivor och gav tillbaka resten?! (som han sedan fick dagen därpå iaf, för vi ville inte ha de kvarvarande skivorna med eventuellt hunddräggel på…) 😀

        Svara
        • Birgitta

          Förstår att ni blev förvånade- Soya skulle ha slukat allt.

          Härom dagen fick hon fatt i något jäkla kadaver som jag försökte ta ifrån henne; då sprang hon och tuggade samtidigt och svalde säkert enorma bitar bara för att jag inte skulle kunna ta äcklet ifrån henne.

          På natten spydde hon upp något som banne mig såg ut som diarré och luktade faaan!!!! Härligt och på min sida av sängen!

          Svara
          • CeciliaL

            Najs! Tja, som jag sagt hela tiden: jyckar ska inte sova i sängen! 😉 Samson brukade äta diverse äckel och döda/ruttnande saker, men Rhys har varit förvånansvärt belevad får jag säga.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>