Veckan som gått

Tänk, snart är även februari ett minne blott- jag tyckte nyss att det var jul!

Veckan har varit väldigt vanlig skulle jag vilja säga och jag har haft samma ridschema som några veckor i rad nu:

Måndag: dressyr på morgonen

Tisdag: träning för Christina

Onsdag: vilodag

Torsdag: hoppning på morgonen

Fredag: dressyr på eftermiddagen

Lördag: lätt uteritt på eftermiddagen

Söndag: dressyr på eftermiddagen

Vi har ju diskuterat våra olika träningsupplägg och eventuella vilodagar på bloggen i veckan och jag tycker att ovanstående schema är näst intill optimalt utifrån mina förutsättningar.

Vicke känns fortsatt fin och som jag skrev nyligen kan jag inte påminna mig när han gick riktigt dåligt.

Om Kreon skojade jag ju och sa att han bara kunde gå dressyr typ ganska bra, bra eller superbra och jag får nog säga samma sak om Vicke.

Detta till trots finns det ju alltid saker att jobba med och minst lika mycket som jag vill/ måste förbättra- det är verkligen ett (trevligt) evighetsjobb.

Som jag nämnde i veckan har jag nu befriat djuret från både permanentbroddar och det tjockaste vintertäcket och nu väntar jag bara på att sommarpälsen ska dyka upp.

Vädret har flera dagar varit fint med upp emot 7 plusgrader och i söndags gick jag till och med utan mitt ”andra skinn”- de älskade termobyxorna i flera timmar i stallet.

Långkalsongerna släpper jag inte ifrån mig på ett bra tag dock tror jag- någon måtta på strippandet får det vara 🙂 !

Soya, AKA ”Pannkakstjuven” började löpa i fredags så nu får hon gå med sina rosa bikinibyxor inomhus i 2½ vecka.

Annars brukar inte löpen medföra några större förändringar för hennes del- vi har ju inga hundar som grannar (jo, en bjäbbig pudeltik en bit bort) så hon kan ändå springa lös utan att jag ska behöva frukta x antal ”mini-Soyor” om några månader 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>