Onsdag- status quo

Om Vickes hälta finns som rubriken säger inget att rapportera- läget är oförändrat.

Det är mycket som snurrar i skallen just nu men erfarenheten har lärt mig att det lönar sig föga att spekulera och oftast så har i alla fall jag inte rätt i mina hält-relaterade teorier ändå.

Som lök på laxen finns det en hel del som irriterar mig mycket just nu eller så är jag bara överkänslig pga Vicke men men….det är som det är….

Det mesta brukar lösa sig på ett eller annat sätt förr eller senare…eller hur?

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. G

  Trist 🙁 Och är man redan låg/irriterad så blir det väldigt förstärkt när hästsidan inte funkar. Håller tummarna för smidig lösning!

  Svara
 2. Blablabla

  Jag tror du är smart som bokar tid direkt med din veterinär, bättre att ta hjälp direkt och få reda på vad det kan vara och behandla rätt ifrån början. Förhoppningsvis klar lägger det allt, håller tummarna för att det känns bättre efter besöket!

  Svara
  • Birgitta

   Jo, ovissheten är ju oftast värst, särskilt när man liksom verkligen inte har en aning om vad det kan vara.

   För ibland kan man ju själv i alla fall ana/ misstänka varför något hänt men i just detta fallet är jag som ett gigantiskt frågetecken.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>