5 kommentarer Skriv kommentar

 1. sofia

  Ehhh….vad svarar man på det? NÄ! Jag skulle vilja säga om man alltid är självisk så finner man alltid en väg…..annars kanske vägen finns men man väljer den inte för att man kan inte bara tänka på sig själv 😉

  Min personliga spontana känsla i det sammanhang i mitt liv jag skulle vilja sätta denna mening i.

  Svara
  • Birgitta

   Ja, kanske har du rätt i att det handlar om att man är självisk vilket jag absolut skriver under på att jag är många gånger.

   Svara
   • sofia

    Jadu, i denna värld kan man ibland fråga sig att om man inte bryr sig om sig själv vem f-n ska då göra det :-p

    Svara
    • Birgitta

     Sofia; det är faktiskt efter den devisen jag lever.

     Min erfarenhet är att man till syvende och sist står sig själv närmast (så vida man inte har barn) och kan man inte göra alla nöjda (och det kan man ALDRIG) så är det bästa att göra SIG SJÄLV nöjd. Det brukar för övrigt även omgivningen gagnas av.

     Svara
 2. Åsa T

  jag har denna på min anslagstavla på jobbet. JAG kan verkligen behöva den ibland, just för att jag då och då kommer på mig själv med att hitta olika ursäkter för att skjuta upp att göra saker. Både privat och på jobbet. jag har inte den suveräna självdiciplinen som du har. 🙂

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>