Torsdag- skrikande mage

bild(1)

Denna bild har jag som skärmsläckare och jag får väl hoppas att den stämmer än en gång.

Jag började använda den i ”mantra-syfte” när jag höll på att försöka sälja Archie samtidigt som jag redan hade hittat Kreon och var jätteorolig att han skulle hinna bli såld innan jag ”blev av med” Arch.

Som om jag inte har nog med bekymmer med Vickes hälta har Soyas mage hållit mig vaken i flera timmar i natt!

Doggy har det senaste halvåret vid enstaka tillfällen (sammanlagt kanske 5 ggr) haft en så bullrande mage på natten att jag faktiskt aldrig har hört dess like. Den låter jättemycket, knirrar och knarrar, piper och väser- ja, det är alla möjliga ljud och man skulle nästan tro att hon har en levande råtta eller nåt i magen som vill ta sig ut!

Om man går ut med mag-skrikaren och hon får bajsa brukar det hjälpa men i natt fortsatte oljudet trots en kiss och en bajs-runda vardera.

Och det är ju för övrigt precis det man vill göra på natten, gå ut halvt påklädd i kylan och stå och huttra….

Mest undrar jag så klart av VAD dessa ljud kommer, Soyas mat är densamma som alltid och jag kan inte se att vi har gjort några andra förändringar heller.

Med Vicke är det…vågar jag ens skriva det NOG, observera NOG bättre eller i alla fall inte sämre.

Jag har avbokat morgondagens hovslagarbesök då hoven varit sval i 2 dagar- hade Vicke haft en hovböld på G borde han snarare blivit sämre och sämre.

Sedan är det precis som någon påpekade väldigt lurigt med hovbölder och de kan vara (ordvits) väldigt svåra att lokalisera men så länge hoven är kall och oöm för bankande vill varken jag eller hovslagaren gå in och karva i den på måfå.

6 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Det skulle jag också gissa på. Och konstigt nog verkar hon inte själv störd av sin vrålande mage utan sover lugnt, inte heller är hon alltid lös i magen när man går ut med henne.

   Svara
 1. Anonym

  Draga Bibo,
  Vidim da imas neke probleme, zdravstvene prirode, sa tvojim Vickeom a i sa Soyom. Nadam se da ce sve to brzo proci bez problema jer znam koliko i kako covek pati i brine kada nasim ljubimcima nesto nije dobro. Zao mi je i sto su Ti uspomene izazvale suze ali stvarno se ponekad desava da nas secanja ponovo zabole. Zivot je takav i samo ga bezdusni mirno prozive.
  Voli Te Midji

  Svara
 2. Görel

  hildas mage har väckt mig flera gånger med pipande, pysande, mumlande och knorrande. Så jag vet hur det låter, Zahra har däremot inte haft det. Visst är det irriterande! Har aldrig märkt något konstigt med Hilda när magen varit så pratsjuk. 😉 Sedan har det varit borta dagen efter.

  Svara
 3. Åsa T

  Hahahaaa, Detta måste jag skratta åt. Med tanke på vad din asätare FAKTISKT stoppar i sig när vi är ute så tycker jag det är konstigt hennes mage inte låter sådär HELA tiden….. 😉

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>