Nja….

work

…jag skulle nog snarare säga att det ena inte behöver utesluta det andra 🙂 .

Fast det är något som har fascinerat mig hos flera hästägare jag mött genom åren och som jag också har skrivit om på bloggen; de kan ha det ganska ”sunkigt” och skitig hemma men i STALLET; där råder det minsann minutiös ordning och reda!

Att det sedan är ROLIGARE att jobba med hästen än att städa hemmet; DET håller jag med om till 200 % 🙂 !

8 kommentarer Skriv kommentar

 1. G

  Vill även lägga till att det är mycket lättare att städa i stallet. Hemma finns det tusen fler ställen som behöver städas och som det syns tydligare när det inte är städat på.

  Svara
   • Linda

    Ingen aning.
    Liten del har väl att göra med att kroppen inte är så kry och jag anser att det är viktigare att djuren har det bra, dom har ju inget annat val liksom så jag försakar hellre mig själv när orken inte räcker till.

    Svara
 2. Anonym

  Nista me ne mrzi kada su u pitanju moje mace ili moj Djeki. Ili rad u basti. Ali kucne poslove mrzim iznad svega. To je rad bez kraja i konca. Danas si spremio kucu, sutra je vec prljavo , pa ”Jovo nanovo” kao da nista nisi radio.
  Juce sam Ti napisala jedan komentar o bolestima kod nasih zivotinja. Da li dobijas te poruke?

  Svara
  • Birgitta

   I rad oko konja je boga mi bez kraja.

   Dobijam poruke ali sam zaboravila da odgovorim. Na zalost, bolesti i problemi su jedan deo imati zivotinje. Ipak ima i puno radosti (naravno).

   Svara
 3. Linda

  Tänkte precis som G.
  Jag försöker hålla ordning och reda i stallet, men kan definitivt ha dammråttor hemma ibland.
  Men som sagt, i stallet krävs ju inte lika mkt för att det ska se prydligt ut, medans en dammig tv-länkar avslöjar så att säga 🙂 // Linda

  Svara
  • Birgitta

   Själv kan jag inte ha det stökigt hemma- då mår jag inte bra och kan liksom inte slappna av så det är lika bra att städa upp. Dock är jag ingen pedant och verkligen inte maken heller.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>