Veckan som gått

Jaha, då har det redan gått en hel vecka sedan min semester avslutades!

Och med facit i hand undrar jag om jag inte valde de allra bästa 4 veckorna att vara ledig på?

Den gångna veckan har verkligen inte bjudit på lika mycket sol och värme som de föregående utan det har tvärtom regnat en del och temperaturen börjar tveklöst dala på morgnarna.

Morgnarna ja; dessa har jag tillbringat med att rida, rida och rida skulle man kunna säga- det var bara i tisdags som hästmotionen förlades efter jobbet och då enbart på grund av att jag inte tror att Christina vill komma och träna mig klockan 6 på morgonen.

Men annars gick träningen bra och jag fick som vanligt viktig input inför kommande tävlingar.

Och tävling blev det i söndags, en bra sådan där jag trots att Vicke tidvis stod emot en del lyckades lotsa honom runt hela programmet utan missar och utan att ha känslan av att jag varken skulle skumpa av honom eller dråsa ur sadeln av ren utmattning (som första gången vi tävlade ha ha ha).

Annars har veckan mest bestått av dressyrträning på vår grusbana med en dags paus då vi skrittade ut över alla stubbåkrar som än så länge ligger orörda (men inte så länge till misstänker jag…..buhu….).

Får jag önska mig något så är det att vi får en mild höst där jag kan fortsätta att rida utomhus på morgnarna men vi får väl se vad som händer.

Det tar märkbart längre och längre tid innan det ljusnar men så ÄR det ju efter sommaren- inte mycket att göra något åt,  eller hur?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>