Snart i mitt stall

Titta på den här duktiga mockaren!

Jag ser då och då liknande syner på vår anläggning då stallägarnas dotter har en son född i mars förra året som ibland verkligen vill hjälpa till i stallet.

Maken till motorik på ett så litet barn har jag sällan skådat och han svingar både kvast och spångrep så det står härliga till- i alla fall om man betänker att redskapen är typ minst dubbelt så långa som gossen själv!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jenny

    Gulligt mellan sonen och ponnyn 🙂
    Men; bara jag som slogs av vilket mörkt instängt rum hästens box är? Även om hästen har fönster ut (britter brukar väll ha halvdörrar så hästarna kan hänga ut) mot vad som verkar stallplan (med nära till stor väg?) så finns det ingen kontakt med andra hästar. Gud var tråkigt liv att bli instängd i sådan box 🙁
    Där kan vi även snacka om att inte ha mjukt underlag att ligga på i boxen heller.

    Svara
  2. Manda

    Filmen är verkligen söt!
    Har sagt till min stora syster att yngsta systersonen ska jag nog allt lära att rida när han blir stor 😉 Dom andra två är mest intresserade av att köra fyrhjuling runt hagen haha.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>