Veckan som gått

njut

Ännu en vecka med lite varierande väder och den sorgliga insikten att det var rätt att plocka in solstolen för i år- vi lär inte komma upp i sådana temperaturer mer så att den kommer att vara saknad.

Jag försöker fortfarande att utnyttja både de än så länge ljusa morgnarna och det trots allt hyfsade vädret för så mycket uteridning som möjligt- både på grusbanan och stubbåkrarna.

Framför allt ”stubben” lär bli nerplöjd vilken minut som helst och då är det tillbaka till de tråkiga grusvägarna när jag rider ut.

Så denna veckan har det blivit 2 dagar i ridhuset (varav det var träning för Christina den ena av dom), 2 dagar på stubbåkrarna, 2 dagar på grusbanan och en vilodag i hagen 🙂 . En bra fördelning.

I veckan blev det också nya skor för Vicke och jag har bestämt mig för att fortsätta med kilskorna i aluminium som Vicke haft en skoperiod (4½ vecka).

Jag vill så långt det är möjligt slippa sulor av vilket slag det än må vara och tycker att mycket blir besvärligare med dom, dels ska man vara rädd för avtrampade skor och dels för den negativa inverkan det kan få på sulan och strålen att alltid hållas så instängda.

Men vi får se hur det blir framöver- jag tar fortfarande en dag i taget.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>