Jag har en trea :) !

trea

Det ligger mycket sanning i bilden 🙂 !

Själv hade jag en ”gummi-Nokia” (var liksom gjord av något gummimaterial) innan min I-phone och den höll, troligtvis i alla fall delvis på grund av materialet, i en evighet.

Hade den i många år och den fungerade fortfarande när jag köpte min I-phone.

Själv har jag valt att inte hänga med i telefonbytar-hetsen som vissa verkar lida av utan jag har faktiskt fortfarande samma I-phone som jag köpte för flera år sedan och den fungerar hur bra som helst.

Komiken med just min telefon är väl att jag i princip aldrig RINGER från den- däremot mailar jag massor och skickar en del sms, tar kort osv.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jenny

    oooohh den var bra.
    Jag älskar min iphone för alla saker den kan göra. Men samtidigt driver den mig galen. Jag tappar saker väldigt mkt. Min telefon åker i golvet mer än 10ggr om dagen. Iphone tål inte det bra…
    Gamla 3310 höll för att häst trampade på den. Jag behöver den egenskapen…

    Svara
    • Birgitta

      Har en stallkamrat som krossat typ 10 I-Phoneglas på några år.

      Mitt glas sprack första gången efter flera år och sedan igen typ veckan efter att jag hade bytt ut det.

      Men jag älskar verkligen min telefon 🙂 !

      Svara
  2. Isabella (ryttarlivet.com)

    Åh mina gamla älskade Nokia! Hade en 3210, vann sedan en 3330 och därefter hade jag den där gummivarianten som du också haft 🙂 Det är nästan så att jag vill försöka få tag på en gammal en och lägga iPhonen på hyllan ett tag. Då kanske jag skulle börja ringa folk igen istället för att kolla vad de gör på FB och Insta (tragiskt egentligen hur mycket tid man använder telefonen och inte är det för dialog…). Och så det där med batteritiden och stöttåligheten. Bara det en anledning att ”go retro” 🙂

    Svara
  3. silverbjälke

    Jag har inte en enda app, ingen internet och tycker faktiskt inte om när det ringer. Ringer ut när jag måste och skickar sms när jag vill meddela något. använder typ 5% av den trafiktid man får i avtalet.

    Svara
    • Birgitta

      Jag använder alltid upp all trafiktid och då pga internet. Bloggar en del via telefonen och svarar framför allt på kommentarer via telefonen. Jag multitaskar och gör detta tex när jag går från hagen, skrittar, står i kassaköer osv. Just nu ligger jag i sängen och leker med Soya 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>