Fredag- nice

Är det bara jag som tycker att tiden flyger fram?

Det känns som att det var igår jag var och tränade för Jeanna och det har redan gått en hel vecka!!!

Idag fick jag träna på egen hand i ridhuset och det blev ett kortare och mycket behagligt morgonpass innan det var dags att ila iväg till jobbet.

Jag red linjerna ur MSV C:2 programmet där det svåraste var att göra MJUKA enkla byten ur förvänd galopp. Mycket lättare ur rättvänd och blev lite väl bryska ur förvänd.

På jobbet har vi infört en ny trevlig tradition som jag varmt kan rekommendera: vi försöker gå ut och äta på lunchen hela arbetsgruppen en dag i veckan vilket vi gjorde idag.

Skönt att någon gång slippa den ibland trista matlådan eller en fryst portionsrätt och jag var glad att jag hade ridit på morgonen så jag kunde frossa utan att behöva tänka på att skumpa omkring i trav efter jobbet.

Skämt å sido- jag minns absolut känslan och vågade till slut knappt äta NÅGOT innan jag hade ridit men den tiden är tack och lov ett minne blott.

bild(17)

På tal om gårdagens diskussioner kring huruvida alu-skor slits ner jättesnabbt passade jag idag på att ta några snabb-foton på Vickes ena framhov.

Här en bild på tån som jag inte tycker ser så nersliten ut med tanke på att det är 4½ vecka sedan Vicke blev skodd (han skos med ca 6 veckors intervall).

bild(18)

Hela skon- helt ok tycker jag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>