Söndag- blöt men nöjd

Tävlingsdagar som den idag gillas; jag startade 9.22, jag släppte ut Vicke i hagen 10.22 och 11.22 kunde jag sätta mig ner för att äta frukost efter att ha putsat alla saker, satt tillbaka allting på sina platser, duschat och slängt in tävlingskläderna i tvättmaskinen!

Idag blev det debut i MSV C:2 för oss, vi smygstartade ju på pay and ride i onsdags och glädjande nog var känslan idag såååå mycket bättre.

Inget alls ”av och på” med styva ben och bryska avbrott utan jag tyckte faktiskt att denna ritten var en av de bästa i år.

Kanske var ”glosoppan” slut på menyn eller så blev Vicke totalt distraherad av att ösregnet utanför fick det att dåna i ridhuset för han var inte alls så spänd som han kan bli och när han någon gång tittade till kunde jag smacka lite på honom- jag tror inte en explosion hade hörts bort till domaren- så mycket överröstade regnet allting 🙂 .

Vi blev ”givetvis” dyngsura på de få metrarna mellan ridhuset och transporten och jag hade nästan lust att RIDA in- så som den där killen gjorde i filmen jag publicerade på bloggen igår 🙂 .

Det var skönt att bara ha en kvarts körning till stallet för allting var genomvått- tack och lov är det fortfarande runt 15 plusgrader för annars hade jag nog frusit rejält i mina åtsmitande ridbyxor.

Men jag är alltså väldigt nöjd med Vicke idag- han var mycket mer som han är hemma utan det trista, spända och bara att jag liksom hann med att verkligen tänka på allting jag gjorde inne på banan, både innan och under tiden jag gjorde det är ett bra betyg.

När jag har haft som sämst känsla, både med Vicke och tidigare hästar har det mer känns som att jag har kommit in på banan och ut från banan utan att knappt ha haft en aning om vad som utspelat sig däremellan. Ingen rolig känsla!

Vann klassen gjorde en tjej som har sin häst i stallet bredvid vårt och det unnar jag henne verkligen- våra hästar var halta ungefär samtidigt och av liknande orsaker i våras.

Vi fick 62,33 % idag så det går framåt och det är ju roligt att det inte bara KÄNNS så.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgitta

    Tack för gratulationerna tjejer!

    Förhoppningsvis ska det inte till hällande ösregn för att även framöver coola ner min fina häst.

    Det hade varit så roligt att få visa upp honom som han numera går hemma- idag var en god bit på den vägen.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>