Torsdag- en hippie och en björn

För ovanlighetens skull blev det i morse ett ganska ofokuserat pass i ridhuset och jag får väl skylla på att jag dels var lite stressad och framför allt på att det var hinder i princip överallt så det var svårt att ”få till” några bra linjer.

Men Vicke kändes i alla fall väldigt mjuk och fin från första steget så jag hoppade av utan dåligt samvete efter en liten stund- det kommer fler dagar!

Efter jobbet kunde jag konstatera att lilla Messy hade tagits in från betet och jag vet inte om det är för att jag mest gosat med Sam den senaste tiden men jag tycker hon är riktigt stor för att vara 1 år.

Innan betet hade hon bara en liten fölsvans men både den och hennes hår hade växt en hel del över sommaren så just nu liknar hon mest en övervintrad hippie.

Manen ska jag kapa inom det snaraste tänkte jag men idag nöjde jag mig med att mjukstarta med lite borstning.

För övrigt stämde Vickes fd ägares varningar om att han är hälften häst och hälften BJÖRN vad gäller hårrem- han har redan tjockare päls än Messy som gått ute i flera månader och nu är det bara en tidsfråga tills jag klipper honom och säger adjö till björn-delen av min häst.

bild(22)

Oj så suddig bilden blev 🙁 . Men det är i alla fall lilla hippie-Messy 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>