Fredag- hejdå hippie

fredag
Själv tycker jag att dagarna går såååå fort!

Idag blev det ett långt mer fokuserat ridhuspass än igår- jag tränade på skolorna, enkla byten, tempoväxlingar i galopp och la även till 8-meters volter i galopp, de kommer i MSV B:2-programmet tex.

Väldigt fin känsla över lag så jag var hur nöjd som helst när vi avslutade efter 45 minuter.

En gullig sak hände förresten innan jag körde till jobbet: stallägarinnan kom oroligt in i stallet för att se varför min bil fortfarande stod kvar utanför klockan 7.30- vid den tiden brukar jag ha susat iväg i full gas till jobbet.

Väldigt skönt med ”vakna” människor för givetvis kan ju det mesta hända när man är ensam med hästar men i detta fallet hade jag bara ”fastnat” (tack och lov inte BOKSTAVLIGEN ha ha ha) i Messys box där jag hittades i full färd med att frisera rödluvans hippie-hår.

Jag stod helt enkelt inte ut med att vänta till efter jobbet och det är nog lite typiskt mig att hänga upp mig på sådana detaljer.

Minns när jag hade köpt Heron och längtade tills han skulle stå i mitt stall.

Inte alls för att jag ville RIDA eller så; jag var långt mer ivrig att få klippa hans extremt stripiga svans som störde mitt öga något enormt ha ha ha.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>