Söndag- bajsglad!

Idag undrar jag om det finns några djurägare som kan bli gladare om deras djur har producerat en ”fin” bajshög än vi hästägare 🙂 ?

Minns en inackordering på ridskolan vars häst i princip alltid var lös i magen.

De få gånger djuret bajsade en mer normal hög kunde hon komma med en bajs i handen (!!!!)  och glädjestrålande visa fram den, som en trofé 😉 !

Själv kände jag mig också överlycklig när jag vid morgonens mockning kunde konstatera att allt var som vanligt med Vickes bajs, dvs bra!

Jag blev smått orolig igår då Vicke bajsade 2 rejält lösa högar- mycket olikt honom och det var med facit i hand så Archies fång började- med en lös mage!

Då såg jag inte alls varningssignalerna och det gick som det gick (många veckors smärta, boxvila bla bla bla…vill knappt tänka på det) men nu är jag långt mer observant.

Inte för att en lös mage måste leda till fång- så klart- men man ska inte heller bara strunta i det om det inte är snabbt övergående.

Men idag är jag alltså ”bajsglad” 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>